voor inwoners, met gemeenten
Hey, wat goed dat je hier op de website kijkt!

Misschien ben je hier wel omdat je een brief van ons ontvangen hebt. Of omdat je op school van ons gehoord hebt. Hoe dan ook, top dat je er bent!

Als jij tussen de 16 en 23 jaar oud bent en in regio Gooi en Vechtstreek woont (dus in Wijdemeren, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Blaricum, Eemnes of Laren), kun je zelf contact met ons opnemen als je ergens hulp bij nodig hebt.

Het kan ook zijn dat wij contact met jou zoeken als je nog geen 23 jaar oud bent, geen startkwalificatie hebt en niet meer op school zit.

Vooral op het gebied van onderwijs en werk weten wij veel, maar soms heb je eerst op een andere manier hulp nodig om hierin verder te komen. Wij hebben een groot netwerk in de regio en helpen je graag. Dus bel/mail/app/DM en we gaan met je in gesprek.

Contact opnemen

Het Jongerenteam is op werkdagen bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur.

📱 Bel of stuur een bericht naar: 06-10958591

☎️ Of bel met het centrale nummer van het Regionaal Bureau Leerlingzaken: (035) 692 66 20 en vraag naar het Jongerenteam.

📧 Mailen kan ook naar: jongerenteam@rblgv.nl

🤳 Daarnaast zijn we te volgen op Instagram via Jongerenteam GV. Daar kun je ons ook een DM sturen.

Eerst even weten wat andere jongeren vonden? Lees hier het verhaal van Jort, die van “drop-out” naar HBO-afgestudeerd ging.