voor inwoners, met gemeenten

Jongeren hebben recht op een mooie toekomst op de arbeidsmarkt en in de maatschappij. De meeste jongeren vinden, gelukkig, zelfstandig hun weg. Er zijn echter ook jongeren die een extra ‘steuntje in de rug’ kunnen gebruiken. Jeugdwerkloosheid en voortijdig de school verlaten is voor de jongere zelf vervelend en ook voor de economische ontwikkeling van onze arbeidsmarktregio en voor het onderwijs. Bovendien vormt het een risico op criminaliseren en psychische- en andere problemen. Redenen genoeg om te zorgen dat iedere jongere een goede kans krijgt. Meedoen is belangrijk!

We willen dat alle jongeren meedoen door te leren, te werken, door dagbesteding of een combinatie hiervan. En als ze het even niet weten moet er hulp voor handen zijn. In dit netwerk zijn organisaties binnen de regio Gooi en Vechtstreek aangesloten die meedoen: ‘Match op meedoen!’ is het motto.

Regelmatig organiseren wij netwerkbijeenkomsten!

Contact opnemen met het netwerk Match op Meedoen kan via matchopmeedoen@regiogv.nl

Match op Meedoen wordt ondersteund door Regio Gooi en Vechtstreek en alle regiogemeenten (Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren en Wijdemeren), Qinas, MBO-college en het netwerk Match op Meedoen.