voor inwoners, met gemeenten

Weet jij al welke opleiding je wilt gaan doen? Veel jongeren worstelen hier mee. Het Jongerenteam helpt je graag om een goede keuze te maken. We hebben verschillende tools om te kijken wat je leuk vindt en wat bij je past.

Welke toekomst kies jij?

Ben jij gemotiveerd om in jezelf te investeren? Doe dan mee met de training #WelkeToekomstKiesJij. Heb je geen idee wat, waar, wanneer en hoe? School of werk? Het gaat om jouw toekomst, dus jij maakt tijdens deze training je eigen toekomstplan!

Wat ik kan worden

Zit je op het vmbo en heb je nog geen vervolgopleiding gekozen? Kom dan naar de workshop #WatIkKanWorden van ons Jongerenteam. Tijdens de workshop #WatIkKanWorden helpen wij je om een vervolgopleiding te kiezen die bij je past. De workshop duurt in totaal 2 dagdelen, verspreid over 2 dagen.

Dilemmamanager (beroepskeuzetest)

Via het Jongerenteam kun je een uitgebreide beroepskeuzetest doen. De test die wij gebruiken heet de Dilemmamanager. De Dilemmamanager is een test waarmee je meer inzicht krijgt in wat je interesses zijn, waar je goed of minder goed in bent en of dat met elkaar overeenkomt. Ook krijg je inzicht in hoe je nu in het leven staat en wat je belangrijk vindt.