voor inwoners, met gemeenten

RBL in aflevering 3 van ‘De Slotcasts’, de eindejaarspodcast van Regio Gooi en Vechtstreek

Publicatiedatum: 30 november 2021

Regio Gooi en Vechtstreek

Sinds februari 2020, toen het coronavirus ook Nederland bereikte, ziet de wereld er een beetje anders uit. Er wordt anders geleefd, gerecreëerd en gewerkt. Dat laatste geldt zeker ook voor de uitvoerende diensten van de Regio Gooi en Vechtstreek. De ervaringen van de medewerkers van Regio Gooi en Vechtstreek in deze roerige coronatijd zijn waardevol. Daarom is er een serie podcasts gemaakt waarin deze verhalen centraal staan. In totaal zijn er zeven mooie verhalen van de medewerkers van Regio Gooi en Vechtstreek gemaakt. Van de ambulanceverpleegkundige, de Wmo-chauffeur tot de GAD medewerker van het afvalscheidingsstation. Mensen die iedere dag voor de inwoners, samen met de gemeenten het verschil maken. Alle verhalen staan voor veerkracht, moed, innovatie en geven ook hoop voor het nieuwe jaar.

Beluister de eindejaarspodcast

De Slotcasts, de eindejaarspodcast van Regio Gooi en Vechtstreek, zijn vanaf 23 november te beluisteren via Spotify https://spoti.fi/2YXrHlG en Soundcloud https://bit.ly/3Cra37k

Het Regionaal Bureau Leerlingzaken is onderdeel van Jeugd en Gezin van Regio Gooi en Vechtstreek. In deel 3 van De Slotcasts komen ook wij aan bod:

Moeilijkheden geven mogelijkheden

Opvoeden is voor iedereen een uitdaging. Soms roept het vragen op als niet alles vanzelf gaat. Ouders en opvoeders kunnen dan terecht bij Jeugd en Gezin Gooi en Vechtstreek. Het afgelopen jaar stond in het teken van het nieuwe normaal. Ook de vragen en de problemen werden anders. Met Jeugdverpleegkundige Kiki Moens en jongere Roos Huisman, die eindexamen deed, kijken we achterom én vooruit.

Luister naar deel 3 van de Slotcasts, de eindejaarspodcast van Regio Gooi en Vechtstreek via Spotify en Soundcloud.

Reacties naar aanleiding van deze aflevering kunnen gemaild worden naar m.mansfeld@regiogv.nl

 

Meer nieuws

Al het nieuws