Beroepskeuzetest

voor inwoners, met gemeenten

Dilemmamanager

Via het Jongerenteam kun je een uitgebreide beroepskeuzetest doen. De test die wij gebruiken heet de Dilemmamanager. De Dilemmamanager is een test waarmee je meer inzicht krijgt in wat je interesses zijn, waar je goed of minder goed in bent en of dat met elkaar overeenkomt. Ook krijg je inzicht in hoe je nu in het leven staat en wat je belangrijk vindt.  

Naar aanleiding van de uitkomsten van deze test kunnen wij adviseren over beroeps- of studierichtingen.

Persoonlijk

De uitkomst van jouw test wordt persoonlijk met je besproken. Samen kijken we wat je wilt doen met de kennis die je hebt gekregen door deze test. Het kan zijn dat je zelf weet wat je moet doen, maar het kan ook zijn dat je graag hulp van het Jongerenteam krijgt bij verdere stappen. Beiden is mogelijk. Jij mag aangeven wat je wilt!

Verder met de training #WelkeToekomstKiesJij?

Wil je meedoen met de training #WelkeToekomstKiesJij? Dan begin je altijd met de uitgebreide beroepskeuzetest (Dilemmamanager). Tijdens de training onderzoek je, aan de hand van de uitkomsten van de test, verder wat bij jou past en hoe jij jouw doel wilt en kunt bereiken. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten.

Wil jij de Dilemmamanager (uitgebreide beroepskeuzetest) doen?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!